emelieöhman

Stolt mamma

Publicerad 2016-10-07 18:58:40 i Allmänt,

Att ta blodprov och vara på vårdcentralen är inte kul. Då är det lika bra att stänga igen ögonen och sova bort det otäcka. Ebbot var inte så förtjust i vårt besök, vilket var väntat då det här med läkarbesök verkligen inte är populärt. Men jag var helt otroligt stolt över honom då han tog blodprov. Världens duktigaste kille.

Sänkan var bra och det vi nu ska göra är att försöka ta bort mjölken ett tag från Ebbots kost eftersom magen kan vara lite i olag fortfarande efter den fruktansvärda magsjukan.

Men när vi kom hem hade vi ju redan tidigare lovat den unge mannen våfflor till lunch så vi fick börja med ett undantag direkt. Men - kolla glädjen när han fick sina våfflor, vem hade kunnat hindra honom?

Vidare är det nu bestämt att Ebbot ska genomgå ett ytterligare test för att kolla om han är glutenintolerant. Jag hoppas förstås att han inte är det men samtidigt hoppas jag mer att han ska få må bra. Jag själv är ju det så ända från hans födsel har jag i perioder tänkt att Ebbot också kan vara det - så klart då det är relativt ärftligt men också eftersom han hade ett jobbigt första halvår i livet med mycket magont. Eller första hela året egentligen. Jag kommer aldrig glömma dom gånger jag i panik sms:ade Chrille då han var på jobbet i panik då Ebbot skrikit oavbrutet på grund av magont i säkert 30 min, då det enda som funkade var att fylla en nappflaska med pärondryck, hur många burkar med Katrinplommon som funnits i detta hem samt Magmassage, minifom, pysventiler och Sempers magdroppar.

Det sistnämnda blev vi för övrigt rekommenderade att köpa hem nu för att få Ebbots mage på rätt köl igen. Fick en mini-Flashback till besöken på Apoteket innan Ebbot kom till världen. Då man köpte massa saker man hört att man skulle ha hemma.

I övrigt en bra dag.
Nu är det helg.

Kommentarer

Postat av: Mormor

Publicerad 2016-10-07 22:16:20

Duktiga Ebbot❤️Hoppas han börjar må bättre snart ❤️

Postat av: Therese

Publicerad 2016-10-08 06:59:28

Duktiga ni och han är! Blodprov är aldrig roligt för dom små. Hoppas han får magen på rätt köl och att ni får veta vad han mår bäst av. Hoppas du hinner njuta av lite ledigt och att ni får en bra helg tillsammans!

Postat av: Farmor Lotta

Publicerad 2016-10-08 09:45:30

Men söta Ebbot😍 Jag var på MBVC i torsdags och fick då vänta länge p.g.a att en liten tjej grät och vägrade i sten att lämna nåt prov. 💉 Hon var riktigt arg, "släpp mig, släpp mig" hörde jag henne säga och "jag behöver inte". Det var riktigt synd om henne för hon var panikslagen😢

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela