emelieöhman

Exuviance

Publicerad 2016-12-17 11:22:05 i Allmänt,

Har sedan jag slutade amma Elliot fått en helt annan hy än förut. Jag har alltid haft lite problemhy men tänkt att det hör till tonåren. Nu närmar jag mig dock 30 år och känner att det börjar vara dags att sluta skylla på några ungdomshormoner. 


Jag gjorde ett test på skincity https://skincity.se/sv/hudtest?gclid=CjwKEAiA4dPCBRCM4dqhlv2R1R8SJABom9pHkfDjl0omBlXqFTxXMpwlCji5wkuSmnBgkSAvRFHMPhoCe6Tw_wcB där man får tips och råd av hudterapeuter om vilka ansiktsprodukter man borde ha.

Till mig tipsade dom om märket Exuviance. Jag kollade upp det och slog genast bort tanken då deras dagkräm kostade 599 kr och ett serum på samma pris. MEN - sen började jag läsa mer och mer om märket och när hudoteket sedan hade en lucka i deras julkalender som hade 25% på hela serien slog jag till. 


Även om det finns hemsidor med bättre pris hade jag bestämt mig för att denna gång välja auktoriserade återförsäljare eftersom jag vill vara säker på att det är äkta vara. Jag hämtade ut paketet igår där man fick med en liten guide om märket samt prover på andra produkter, sånt gillar jag - bra service!Ska bli spännande att testa.

Om någon har erfarenhet av Exuviance får man gärna lämna en kommentar. Jag köpte rengöring, dag- och nattkräm samt ett serum. Summa: 1421 kr, ingenting för studenten men OM det skulle funka för min hud är det naturligtvis värt varenda krona. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela