emelieöhman

Emmy Ethea Edeline Emelie Ebbot Elliot

Publicerad 2016-04-30 21:30:46 i Allmänt,

Firat Valborgs med Emmy och hennes tjejer och mina små grabbar. Vi blev bjudna på grillat och jag tror att jag hade kunnat äta ihjäl mig. Inte för att jag var hungrigare än vanligt utan för att det var så magiskt gott. 
 
Jag kan verkligen inte klaga som har en vän som Emmy och en svärfar som Kjell som båda två är glödheta (norranhumor) på grillat. Emmy använde visserligen gasolgrill men det gör inte skämtet rättvisa. Gott var det iaf och summa summarum en riktigt bra kväll med riktigt bra sällskap. Det kan ju inte vara annat än när sex stycken personer som alla börjar på bokstaven E träffas - redan där har man ju liksom en "connection". Nu är det iaf Valborgs och alla vet ju att det är startskottet på grillsäsongen. 
 
Jag tror att i år ska bli året då jag vinner världsmästerskapet i att äta mest halloumi under kortast tid. Nu ska jag klicka hem bikinis och dricka en alkoholfri öl. Det går verkligen inte ihop men jag har bestämt mig för att jag inte kommer att besöka stränder utan vass denna sommar. 
 
Trevlig Valborgs på er!

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela