emelieöhman

Pendla pendla pendla

Publicerad 2017-01-13 20:44:35 i Allmänt,

HELG!

Och nästan en vecka till nästa busstur till Umeå. När folk påpekade (när jag berättade att jag skulle pendla till Umeå i 2 år) hur i all sin dar jag skulle orka med det med två småbarn hemma tänkte jag:
- Absolut, skitjobbigt med långa dagar men själva bussåkandet är väl ingen match.

Den tanken har jag fått äta upp, ungefär exakt varje minut jag sitter på arslet i en buss. Kroppen går tametusan sönder av så mycket stillasittande aktivitet.

Tur att jag, Elvira och Helena börjat gå en sväng på lunchen. Oftast hinner vi bara 10-15 min men det är nog väldigt givande ändå. 

I helgen är jag hemma med grabbarna då Chrille har jobbhelg. Det blir nog som det brukar - en helg full av känslor upp och ner, trots, kärlek och bus - allt på samma gång - flera gånger om. 

Det är väl vad det är när man har en ett-åring och en snart tre-åring hemma. 

Trevlig helg!

Kommentarer

Postat av: Mormor Monica

Publicerad 2017-01-13 22:23:44

Ni gör det så bra. Skickar styrkekramar att ni ska orka ❤️❤️❤️

Postat av: GoForFit | Anorektisk tjej hittade styrketräningen

Publicerad 2017-03-16 12:37:14

Pendla är aldrig roligt. Hur lång tid pendlar du varje dag? :)

sv: Men vad himla söt du är, tack så jättemycket! Hmm.. kanske! Däremot är jag inte alls lika kontrollerande jag var då. Jag kan enkelt välja bort gymmet för att istället umgås med vänner, eller bara slappa om jag helt enkelt inte har lust att träna. Sedan är jag väldigt målinriktad som person, och gymmet är en del av mina vardag, det går på rutin. Men inget jag känner mig tvingad till.

Och jag förstår helt och hållet vad du menar! Jag har nog fortfarande stort kontrollbehov, men snarare ligger kontrollen i att inte kontrollera allt. Haha. Förstår du vad jag menar? Jag eftersträvar balans, och om jag någon gång trillar in i tankarna "jag måste" skakar jag av mig dem tankarna illa kvickt och inser att jag måste absolut ingenting, jag gör exakt det jag vill och känner för! Det är väl där jag verkligen får bevis på att jag är frisk, jag känner mig alltid fri. Inga tankar begränsar mig längre.

Åter igen, tack så mycket för dina fina ord! :*

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela