emelieöhman

Så många tankar och en del sorg

Publicerad 2016-09-29 21:31:33 i Allmänt,

Idag har jag varit på Campus och pluggat. Som igår - och som jag skulle behöva göra alla dagar i resten av mitt liv. Ja - lite så känns det nu, hoppas det släpper snart.

Jag har sedan jag började plugga kommit mig själv närmare än på länge eftersom jag när jag varit mammaledig nästan distanserat mina känslor och för det mesta haft endast deras välbefinnande i mitt huvud. Det har jag förstås nu också men eftersom jag inte är med dom 24/7 längre så har jag börjat tänka lite mer i jag-form på gott och ont.

Under bussresorna till Umeå t ex har jag som jag tidigare nämnt börjat tänka på det förflutna. Och ja, dom som känner mig vet nog att jag kan ha en del att bearbeta från tidigare år. Ett "liv" (eller kanske snarare ett driv) i mitt liv som tog upp det mesta av min tid och nästan hela mitt liv.

Kanske skriver jag mer om det en dag. Skriver av mig. Även om jag många gånger tycker det är jobbigt att utelämna saker om mig själv är det också viktigt för att jag ska kunna gå vidare. Börja om. Göra om. Göra rätt.

Kommentarer

Postat av: Mamma

Publicerad 2016-09-30 09:19:44

❤️❤️❤️

Svar: Tack bästa mamma!
Emelie Öhman

Postat av: Hanna

Publicerad 2016-09-30 10:22:09

❤️❤️❤️

Svar: 😘😘😘❤️
Emelie Öhman

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela