emelieöhman

GRATTIS ÄLSKADE ELLIOT

Publicerad 2016-10-31 21:58:32 i Allmänt,

Jag kan inte fatta det, ETT ÅR har gått.
Samtidigt som jag inte kan tänka mig livet utan vår lillebror.

Grattis på födelsedagen Elliot.
Som de flesta kanske vet eller förstått har detta år varit ett händelserikt år och för mig personligen har det varit ett år av bearbetning och lite bakåtsträvande för att komma till botten med diverse saker. En resa som är både krokig och svår men alldeles underbar på samma gång - att vara en förälder - den bästa föräldern till mina två barn. Att inte längre ta sig själv i första hand utan att för den skull villa bort sig eller förlora sig själv på vägen. Denna resa påbörjade jag naturligtvis den 16 mars 2014 då vår älskade Ebbot kom till världen - men resan var lite extra krokig när vi gick från 3 till 4 och man insåg att man ALDRIG kunde göra alla nöjda och glada samtidigt alla gånger - utan måste leva med att man gör sitt bästa och att det många gånger är tillräckligt. Att duga som man är.

Ikväll kände jag en sådan otrolig kärlek och glädje till vårt liv och vår familj och räknade alla gånger jag skrattade tillsammans med barnen och Chrille. Och i slutändan är det ofta det lilla som är det stora.

Tack tack tack för allt.

Publicerad 2016-10-30 20:51:03 i Allmänt,

Jag vill rikta ett stort och varmt TACK till våra familjer och vänner som firat Elliot denna helg. Jag är otroligt tacksam för att ni finns och galet nöjd över allt som varit i helgen. TACK, tack, tack - vad vore vi utan er?

Dock väldigt slut som artist för tillfället efter all planering, bakning och städning och slut var även huvudpersonen för helgen. Nu sover han, älskade E.

Imorgon, tisdag och onsdag blir det Umeå. Nu ska jag äta upp hallowengodiset vi bunkrat upp med då ingen bus-eller-godis-kandidat dök upp i helgen.

ELLIOTS DOP

Publicerad 2016-10-29 18:59:11 i Allmänt,

Idag har vi haft dop för Elliot,
och faktiskt även 1-årskalas på samma gång. Snacka om smidigt.

Allt har gått fantastiskt bra och jag är otroligt tacksam för all uppvaktning i samband med denna dag.

Kärlek i massor till alla som deltog. Tårtorna hade farmor och farfar beställt från Stigs Konditori, helt otroligt fina.

Har tyvärr inte bilder på alla som var med, ska försöka scouta fram några.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela