emelieöhman

Ut i ur och skur, eller hur var det nu?

Publicerad 2016-11-10 20:55:52 i Allmänt,

4 läkarbesök för grabbarna på 1 1/2 vecka är nu avklarade.

Sammanfattningsvis har dessa besök gett oss detta:

• Vetskapen om att Ebbot inte är helt döv på sitt vänstra öra utan hör ljud över 70 DB. Det betyder att han inte hör med vänster öra i vanligt samtal och att sorl är dom jobbigaste ljuden för honom. Vi kommer att bli fortsatt kallade till Umeå eller Skellefteå ungefär var 6:e månad för ännu fler kontroller.

• Ebbot har efter 7 månaders astmamedicinering på egen hand nu fått en egen läkare. Tack!

• Elliot fick vaccin och blev sjuk.
• Vi fick råd om att fortsätta medicinera Elliot med dom doser av astmamedicinerna vi har idag och angående hans eksem ska vi smörja med locobase (som vi förtilfället betalar själva) som om det inte vore någon morgondag.

Så är det med det.
Tror i vanlig ordning att det är mycket oro över barnen som ligger och lurar i min stressmage. Även om det inte handlar om farliga diagnoser är jag liksom på helspänn direkt det ska utredas något och man får ytterligare massa tider att passa. Nu har Chrille varit hjälten denna vecka och tagit nästan alla läkarbesök.

Bilderna har inte mycket med detta inlägg att göra förutom att jag gärna mottar tips om olika underställ som funkar bra på barn med atopisk eksem. Jag tvivlar starkt på att ullunderställ går hem då jag själv inte är atopiker men tycker att det börjar klia bara jag ser ett får på tv, hehe.

Nä men skämt o sido.
Har man något bra förslag får man gärna skriva en rad. Ebbot är inte med på någon bild från den här dagen eftersom han inte ville vara ute. Vi hade först tänkt tvinga med honom (brukar nämligen göra det) men kände någonstans denna gång att det också är viktigt att hans misstycke respekteras då och då. Jag misstänker att han ofta fryser och att det är därför han inte vill, så funkar jag själv i alla fall.

Kommentarer

Postat av: Emmy

Publicerad 2016-11-11 21:49:20

Ni har verkligen inte haft tur med sjukvården så det är skönt att höra att det börjar vända lite, om än det lämnar mycket att önska🙄 Jag köpte vossatassar pyjamas faktiskt (konstigt som det kan låta), det är merinoull på utsidan och bomull på insidan👌🏼 rea på jollyroom nu dessutom😘

Svar: Men det låter ju helt kanoners! Jag försöker scouta fram den i den andra färgen, jag vet förlåt jag borde lika gärna kunna köpa den rosa men den var hemskt fin i orange/blå också hehe. Men tusen tack för tips och omtanke 💛💛💛
Emelie Öhman

Postat av: Mormor

Publicerad 2016-11-12 08:27:00

Kraam till er alla ❤️❤️❤️

Svar: ❤️❤️❤️
Emelie Öhman

Postat av: Emma

Publicerad 2016-11-13 14:28:26

Polarn o pyrets ullunderställ är 👌 Jag har atopiskt eksem och brukar få kli av ull, men att ha dotterns pop underställ nära min hud är inga problem :)

Svar: Det låter ju suveränt! Tack för tips! 😊
Emelie Öhman

Postat av: Farmor Lotta

Publicerad 2016-11-16 23:26:36

Härliga bilder. Hoppas killarna släktar på mig, jag kan ha ylle in på bara skinnet:)

Svar: Ja, vi får hoppas på det 👍🏻😃
Emelie Öhman

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela