emelieöhman

Matt aluminium blev blank mässing

Publicerad 2016-11-29 21:06:30 i Allmänt,

Har glömt visa hur nya handtagen blev! Chrille var en stjärna i helgen och skruvade upp alla utom 1 st - det gjorde jag!

Här är före.
Standard älsbyhuskök. Säga vad man vill om det men någon vidare kvalitet har dom inte. Och är inte jättesnygga för den delen heller. Nu har jag sagt vad jag vill, hehe.

Efter!
Det blev handtag i mässing.
Känns perfekt nu när det är jul, hoppas jag gillar dom även efteråt.

Dom är svåra att fånga på bild men jag känner mig betydligt mer nöjd än innan, hade dock velat skära bort den ekfärgade kanten runt alla luckor samt byta till mässingsblandare och ny bänkskiva, eller varför inte riva ut hela köket? MEN - nu var ju tanken att enbart lyfta köket lite med nya handtag. Och det har vi gjort. Skulle kanske kunnat städa lite mer noggrant innan fotosessionen men jag är ju alldeles för ivrig så det fick bli vad det blev helt enkelt.

En annan sak jag velat hela dagen är att byta julgardinerna mot ett par vita. Sagt och gjort - det gjorde jag när jag kom hem så nu har jag lite mer frid i själen.

Köksbordet skulle också hagt sig en makeover, det lutar faktiskt åt att få bli vitt. Den som lever får se!

Chrille åkte iväg och köpte 11 kg kött (lokalt kött var det visst, säger man lokalt? Kändes inte alls rätt) Och jag var hemma med dessa två. Elliot har börjat få ett hejdundrande humör då han inte får som han vill. Björnstark är han också. Han är alltså ett år gammal. Små barn små problem, punkt punkt punkt. Hjälp.

Imorgon ska vi på hörselrehabiliteringen med Ebbot. Det är mer på ett terapeutiskt plan än det Medicinska. Vi ska alltså förhoppningsvis få lite framtidsutsikter och goda råd och tips för hur vi ska göra vardagen så bra som möjligt för världens bästa Ebbot. Skönt att vi fick tid så snabbt, (om man nu inte ska avsluta bittert och nämna att det dröjde 2 1/2 år innan diagnosen fastställdes) Men det var bara en parentes - jag håller hoppet uppe för Öron-näsa-hals i Skellefteå och hoppas vi får träffa personen som ringde - hon verkade väldigt gemytlig. Jag är också glad över att mottagningen än så länge finns kvar här.

Skriver mer om besöket imorgon. Hejdå!

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2016-11-29 22:11:24

Vart har du beställt de fina handtagen?

Svar: På beslagsbutiken.se - billigare än IKEA och leveransen var 1-3 dagar. Mina kom efter 2 dagar!
Emelie Öhman

Postat av: Sofia

Publicerad 2016-11-30 08:12:02

Alltså... Våran ettåring är likadan. Man kan inte vinna över henne i styrka! 😂 Och arg som ett bi blir hon med. Små barn, stora problem, hehehe. Lycka till på öron-näsa-hals! :)

Svar: Är det så? 😅 skönt att vi inte är ensamma 😁jag skickar lite energi och pepp om och när tålamodet tryter. Och jag är beredd att hålla med dig, åtminstone är en relativt lugn 2 1/2-åring enklare än en busig 1-åring. Men förmodligen får man äta upp det senare 😬
Emelie Öhman

Postat av: Mamma

Publicerad 2016-11-30 22:09:03

Men såå fina handtag 😍😍😍Och billiga också 😘😘

Postat av: Anonym

Publicerad 2016-12-03 21:14:05

Tack för svaret angående handtagen. Hittade dom inte på sida, heter dom något speciellt kag kan söka på?

Svar: Dom heter "slik" prova söka på det 😊
Emelie Öhman

Postat av: Anonym

Publicerad 2016-12-04 08:51:51

Tack👏nu har jag hittat dom. Å vilket pris, då behöver man inte fundera så mycket 🙊

Svar: Exakt! Går byta ut efter väldigt kort stund utan dåligt samvete 😊 Perfekt för den ombytlige!
Emelie Öhman

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela