emelieöhman

Lärorikt

Publicerad 2016-11-20 21:55:53 i Allmänt,

En bra och lärorik helg börjar lida mot sitt slut. Har som sagt varit hemma själv med grabbarna då Chrille jobbat sin jobbhelg.

Stort tack till barnens mor- och farföräldrar för hjälp med barnvakt.
Igår var mamma och pappa här och sa åt mig att åka iväg och göra något en stund och jag åkte faktiskt iväg och solade solarium för första gången på över 3 år. Jag vet, det är inte nyttigt för huden men det den där stunden i solariumet gjorde för mig mentalt var förmodligen nyttigare än det onyttiga den gjorde för huden.

Och sen idag har Chrilles föräldrar varit barnvakt då jag åkte iväg på frukost/brunch med tjejerna hos Kaisa och sedan kom Jules hit och så middag hos svärfars kl 17. Toppenbra dag. Det enda som fattas och saknas är C.

Lärorik har denna helg också varit.
Tentan i fredags gick förmodligen inte vägen och dom som känner mig från förr vet att jag för 10 år sedan aldrig någonsin hade låtit det ske att man misslyckas på ett prov. Och på den tiden var "att misslyckas" att inte få full pott. Ja, det är sant. En sån person har jag varit en gång, och om sanningen ska fram önskar en del av mig att jag fortfarande hade kvar den där ambitionen - den där jävlar anamma- pressen som gjorde att jag fan aldrig misslyckades med ett prov.

MEN - det är där denna helg kommer in. För denna helg har jag än en gång insett vad som är viktigast här i livet. Det är inte bara något resultat på ett papper. Ett bevis, eller något diplom. Det är familjen, vännerna och känslan att göra en skillnad för någon annan och inte bara tänka på jaget. För vad vore jag utan dom som finns runtomkring idag?

Kommentarer

Postat av: Mamma

Publicerad 2016-11-21 21:18:01

❤️❤️❤️❤️❤️

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela