emelieöhman

Förhandsvisning pionlampa

Publicerad 2016-11-18 23:17:30 i Allmänt,

Påbörjat ett nytt projekt - pionlampa!
För närvarande ligger jag på 25 vikta servetter och gissar att det kan komma att bli kanske ungefär lika många till.

Men nu ska jag sova,
Chrille jobbar helg i helgen så jag och barnen ska försöka hitta på något kul imorgon - längesen det var bara vi. Det är så otroligt mysigt och roligt och samtidigt så energikrävande och tålamodsprövande men får man bara lite balans (vilket inte är helt lätt alltid, hehe) mellan allt det så är det mest mysigt och roligt. Men om sanningen ska fram saknar jag redan Chrille. Min bästa Chrille.

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2016-11-19 11:39:30

Så fantastisk!! Hur har du gjort?

Postat av: Anonym

Publicerad 2016-11-19 11:39:31

Så fantastisk!! Hur har du gjort?

Svar: Jag viker servetter som en pompom och limmar fast på en Rislampa 😊 sök på "vika servett pion" på Google - där finns jättebra beskrivningar 👍🏻
Emelie Öhman

Postat av: Therese

Publicerad 2016-11-19 13:29:17

Du är så pysslig! Haha känner igen det där med balans. Nu när båda våra går på förskolan om dagarna har jag glömt bort hur det är att ta hand om båda. Speciellt ensam. Blir några timmar per vecka. Man är fascinerad hur snabbt man har glömmer, sunt och överlevnadsstrategi antar jag:)

Svar: Vi hamnar ju där efter jul så det blir spännande! Känns verkligen som att det är som du säger både sunt och strategiskt! Hoppas ni har det bra och att dom trivs på fsk. Är dom på samma?🤗
Emelie Öhman

Postat av: Therese

Publicerad 2016-11-21 10:15:25

Låter som ni haft en bra helg och du klarat det galant :) Våra killar går på samma förskola och avdelning, det kändes bäst så eftersom storebror inte trivts tidigare. Nu går det mycket bättre då båda går :) Dock blir dom nog lite less på varandra så vi försöker dela på oss och göra aktiviteter var för sig ibland också. Fast i slutändan ändå en lyx att ha syskon för dom!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela