emelieöhman

En dag i parken

Publicerad 2016-03-31 19:20:00 i Allmänt,

Ebbot startade sandkrig.
Elliot firade sin 5-månadersdag med en tupplur. Skönt efter en skrikig förmiddag på banken.
 

Mysisar

Publicerad 2016-03-29 14:17:00 i Allmänt,

ɴᴏ ᴏɴᴇ ᴇʟsᴇ ᴡɪʟʟ ᴇᴠᴇʀ ᴋɴᴏᴡ ᴛʜᴇ sᴛʀᴇɴɢᴛʜ ᴏғ ᴍʏ ʟᴏᴠᴇ ғᴏʀ ʏᴏᴜ, ᴀғᴛᴇʀ ᴀʟʟ ʏᴏᴜ'ʀᴇ ᴛʜᴇ ᴏɴᴇ ᴡʜᴏ ᴋɴᴏᴡs ᴡʜᴀᴛ ᴍʏ ʜᴇᴀʀᴛ sᴏᴜɴᴅs ʟɪᴋᴇ ғʀᴏᴍ ᴛʜᴇ ɪɴsɪᴅᴇ ♡
 
Det här kan vara det mysigaste som finns. Eller det näst mysigaste. Det mysigaste hade förstås varit om pappan också varit hemma. Men han kommer ju hem snart, yeaej!
 
Ansökt om förskoleplats till minstingen i familjen idag. Jag hoppas innerligt dom får plats på samma dagis. 

En sådan där dag.

Publicerad 2016-03-28 19:07:43 i Allmänt,

 
Idag är ingen bra dag. 
Elliot har sovit som skräp inatt och varit vaken jättemycket på dagen men sover igen NU? Vilket förmodligen kommer att resultera i att han sover skräpigt inatt också. 
 
Någonting annat är det också med honom men jag orkar inte ens spekulera längre (Har redan googlat på exakt allt vad det gäller tänder, faser och magknip) Jag vet bara att han skriker och gnäller cirka hela tiden och man måste bära honom 24/7. Detta i kombination med att jag var världens onyttigaste människa igår gör denna dag till en skitdag. Min ångest är brutal och jag vet att det beror på att jag är för trött för mitt eget bästa. Snart kommer Ebbot hem från mina föräldrar som hämtade honom vid 16 för att han skulle få lite omväxling och jag lite vila. Men vila har jag inte kunnat göra. Däremot har jag läst igenom min blogg när Ebbot var i samma ålder som Elliot och fått ännu mer ångest när jag inser att jag gjorde HUR mycket som helst på den tiden. Bland annat hade vi haft barnvakt och varit ute och firat vår årsdag på nygatan och så hade vi barnvakt under några fester vi var på. Men det stod också i var och varannat inlägg att jag verkligen behövde vila och kände mig sliten - så det kan jag åtminstone känna igen mig i. 
 
Men på tal om barnvakt. Det är konstigt att det nu med andra barnet känns supertidigt att lämna ifrån sig Elliot. 
 
Men allt är konstigt med dennna dag.
 
Bjuder på några bilder från igår istället - som var en helt annan typ av dag.
 
 
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela