emelieöhman

Elliot 3 månader

Publicerad 2016-01-31 07:17:00 i Allmänt, Barn & Familj,

Idag blir Elliot 3 månader.
Killen som för det mesta är glad och speciellt glad blir han då man killar honom på överläppen, ler och säger "hej", eller när man visar honom sin spegelbild.
 
Han är också en kille som visar tydligt (och högt!) när något inte är okej och som dreglar som om han hade i uppgift att fylla en halv ocean. 
 
Jag älskar honom av hela mitt hjärta (och mer därtill) och önskar ibland att jag kunde stanna tiden lite för det ska sägas att med 2 barn går faktiskt tiden mer än dubbelt så snabbt än innan. 
 
 

Hur bäddar man snyggt?

Publicerad 2016-01-30 12:54:00 i Allmänt, Hemmet, Inredning,

 
På tisdag morgon får vi förhoppningsvis vår nya säng. Jag har nu börjat googla olika bäddar (bäddningar?) för att få lite tips om hur man bäddar snyggt. Jag har ju alltid kört den klassiska "överkast + 2-3 kuddar i mitten" - klart! 
 
Men - ända sedan jag lånade en god väns lgh i Stockholm och såg hur snyggt man kan bädda en säng har detta legat i bakhuvudet och surrat.
 
Genomgående ingrediens för alla dessa fina sängar verkar vara huvudgavel som vi förstås valde bort (!). Och sedan är det kuddar, kuddar, kuddar - och det håller jag på att fixa för är det någonting jag äger så är det KUDDAR. Varenda garderob i huset har minst en kudde i sig. Och sen gäller det att INTE lägga överkastet sådär klassiskt som jag alltid gjort utan att investera i enfärgade sängkläder och lägga överkastet lite snitsigt på sängkanten.
 
Jag inser redan nu att mina 3-minuters-bäddningar kommer att tiodubblas från och med tisdag.
Eller reduceras till "obäddat".
 
Det blir skönt med ny säng i vilket fall.
 
Nu måste jag plugga (URK!), hej från mig!

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela