emelieöhman

Julledigheten börjar lida mot sitt slut

Publicerad 2016-12-29 19:40:17 i Allmänt,

Idag har vi varit på bio med Ebbot för första gången. Vi såg bamse och det gick jättebra! Dock är han ju van vid ganska mycket tv så det var väl inte direkt lika spännande som man förmodligen själv tyckte när man var liten.

Annars idag har vi bara varit hemma. Vi har varit ganska mycket sjuka hela julen och hela min ledighet och tålamodet har varit på minussidan. 


Ebbot har en helt fantastisk period nu, han pratar mycket, är (för det mesta) lugn och (för det mesta) resonlig. Hans lillebror är något annat, hehe. Han klättrar, klättrar, KLÄTTRAR överallt, dunkar skallen i allt han kommer åt direkt han inte får som han vill och skriker utöver sig i ren hysteri utan att vi egentligen vet varför. MEN - jag har naturligtvis redan besökt mina vägledare på familjeliv.se och läst att många 1-åringar har en trotsperiod då det är mycket intryck och jobbigt med all utveckling som sker på en gång. Och eftersom det inte bara är en gång jag googlat något som har med barnen att göra har jag förstås insett att det mesta går att luta sig tillbaka mot någon sorts "fas", exakt jämt tills barnen är typ 25 är gamla och faktiskt borde räknas som vuxna. Och då har man ju också sina  anledningar till varför man gör som man gör eller mår som man mår. 

I alla fall har just denna dag hittills varit väldigt bra. Nu håller jag bara tummarna för att vi håller oss friska resten av året, det tycker jag inte är så mycket begärt då det handlar om två (!) dagar. 


Kommentarer

Postat av: Sofia

Publicerad 2016-12-30 19:05:04

Här är det samma sak med lillasyster! Plussa på tandsprickning på det så överväger vi öronproppar imorgon! 😄

Svar: Om än jag lider med dig ska jag inte sticka under stolen med att det var skönt att höra att man inte är ensam. 😘 Ja alltså dessa små tänder, man vill bara uppfinna en tidsmaskin och kliva ur när tänderna är uppe 🤗
Emelie Öhman

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela