emelieöhman

14 månader

Publicerad 2016-12-30 23:08:29 i Allmänt,

1 år och 2 månader imorgon. 

Helt otroligt hur ett år kan kännas så långt och kort på samma gång. Det har hänt mycket men ändå gått otroligt fort. 

Måste börja fila på ett nyårslöfte till imorgon. 

Julledigheten börjar lida mot sitt slut

Publicerad 2016-12-29 19:40:17 i Allmänt,

Idag har vi varit på bio med Ebbot för första gången. Vi såg bamse och det gick jättebra! Dock är han ju van vid ganska mycket tv så det var väl inte direkt lika spännande som man förmodligen själv tyckte när man var liten.

Annars idag har vi bara varit hemma. Vi har varit ganska mycket sjuka hela julen och hela min ledighet och tålamodet har varit på minussidan. 


Ebbot har en helt fantastisk period nu, han pratar mycket, är (för det mesta) lugn och (för det mesta) resonlig. Hans lillebror är något annat, hehe. Han klättrar, klättrar, KLÄTTRAR överallt, dunkar skallen i allt han kommer åt direkt han inte får som han vill och skriker utöver sig i ren hysteri utan att vi egentligen vet varför. MEN - jag har naturligtvis redan besökt mina vägledare på familjeliv.se och läst att många 1-åringar har en trotsperiod då det är mycket intryck och jobbigt med all utveckling som sker på en gång. Och eftersom det inte bara är en gång jag googlat något som har med barnen att göra har jag förstås insett att det mesta går att luta sig tillbaka mot någon sorts "fas", exakt jämt tills barnen är typ 25 är gamla och faktiskt borde räknas som vuxna. Och då har man ju också sina  anledningar till varför man gör som man gör eller mår som man mår. 

I alla fall har just denna dag hittills varit väldigt bra. Nu håller jag bara tummarna för att vi håller oss friska resten av året, det tycker jag inte är så mycket begärt då det handlar om två (!) dagar. 


Källsorteringskalender 2017

Publicerad 2016-12-28 13:34:00 i Allmänt,

Imorgon får alla hushåll i kommunen en källsorteringskalender med fokus på "återbruk". 


Bläddrar man till månad nummer 2 hittar man mig och Elliot tillsammans med klädstången jag gjorde när Ebbot var liten. 
 
Kul att få vara med! 
 
 

Fotograf: Camilla Öjhammar/Bildlikt.nu 

 
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela