emelieöhman

Kontor - check!

Publicerad 2014-10-31 12:31:00 i Allmänt, Hemmet, Inredning, Pyssel, diy,

 
Först tänkte jag att det bara var att tapetsera bort fondväggen med vit tapet och ställa in lite grejor - sen skulle kontoret vara klart.
Men så enkelt är det ju sällan.
 
Det skulle mätas för hyllor, stolar skulle målas, möbler skulle flyttas fram och tillbaka, gardinstången skulle skruvas upp i taket, gardiner skulle strykas och så sist men absolut inte minst - pynta, pynta, fixa och dona.
 
Igår fick jag hålla på halva dagen då Chrille var med Ebbot. Bästa Chrille.
 
Nu känner jag mig åtminstone relativt klar med kontoret, om än jag varit där och flyttat om lite idag också - men riktigt klar ska man aldrig bli. 
 
 
 
 
 
 
Ikväll ska farmor och farfar vara med Ebbot då jag och Chrille ska på dejt - det var längesen sist! 
 

Energizer

Publicerad 2014-10-29 20:40:37 i Allmänt,

 
Nu har Ebbots enda tand fått en pytteliten granne, han har kommit på hur man tar sig upp (men inte helt smidigt ner) på saker här i världen och så har han upptäckt att det finns hur mycket som helst att titta, klämma och bita på här i världen. Han ska upp, han ska ned, han ska iväg, han ska sitta, han ska stå, han ska gå! Allt detta på en gång leder förstås till en del frustration men tro mig när jag säger att han har en stabil energikvot som ska förbrukas.
 
 
 
När jag ikväll skulle ta på honom pyjamasen och han var trött, arg, sprattlig och nyfiken på samma gång började jag nästan skratta för mig själv mitt i all kaos när jag började tänka på vad en sköterska på BVC sa åt mig när jag försökte förklara att Ebbot verkligen inte tyckte om medicinen (som han då fick mot sin torsk i munnen.) och att han blev jättearg och ledsen och vände och vred för att slippa när vi gav honom den. 
- Jamen, det är ju du som bestämmer. Det är bara att ge honom.
Ikväll hade jag velat se henne i brottningsmatchen mot Ebbot. 
 
Men - hur trött jag än känner mig just nu med benen uppslängda på soffan så vet jag att jag bara behöver se på honom för att batterierna ska laddas upp på rekordtid.
 
 
Energispridare.
 
Idag är det även onsdag och Chrille har kommit hem från jobbpass och bio. Avslutar denna dag med några supergoda nya riskakor (chiafrön/havssalt), saft och Homeland.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela